Voor ouders

Basic Radio is en blijft gratis. Door middel van reclame & sponsoring kunnen wij gratis blijven.
Basic Radio hecht veel belang aan tevredenheid. Uw kind is 100% veilig voor Basic Radio. Wanneer uw kind 15 jaar of meer is kan hij / zij Deejay bij Basic Radio worden. Dit team staat onder toezicht van de eigenaar & beheerders.
De gegevens van uw kind worden niet aan derden doorgegeven. Hier kunt u onze privacyverklaring lezen.
Wij hebben niet een specifiek muziekbeleid. Wij bieden wel diversiteit qua muziekstijlen. Er worden zelden nummers afgespeeld met expliciete tekst. Wij hechten ons aan de kwaliteit van de radio dus daarom worden alle liedjes gecodeerd naar 320KBPS.
Indien uw kind een regel overtreedt, hebben wij het recht om het account van uw kind te deactiveren. Indien u een rechtzetting wilt gelieve ons daarvoor te contacteren.
U kunt een wachtwoord met u kind bespreken, u kunt geen account maken om uw zoon / dochter te controleren. Hiervoor heeft u de inloggegevens van uw zoon / dochter nodig.
Indien u kind bij ons een account aangemaakt heeft, zonder toestemming van de ouders. Hebben de ouders het recht om het account te deactiveren. Hiervoor neemt u contact op via het contactformulier. Natuurlijk hebben wij de gegevens van het account nodig. Een email adres, de voornaam & achternaam. Wijzelf zullen ook uw gegevens vragen om te controleren of er geen misbruik wordt gemaakt.
Alleen beheerders hebben toegang tot de databasen. Deze is ook intern beveiligd. Vragen over de beveiliging? Contacteer ons via het formulier.