Linkpartners

Informatie


Linkpartners zijn met elkaar, houdt in dat je op je website de banner van de ander zet, waardoor je naar elkaar linkt. Zo kun je de bezoekers de mogelijkheid geven om ook andere websites te ontdekken.

Plaats deze code op je website:


Voorbeeld:
BasicRadio

Linkpartners


NerrieServer     Thomas Dewerchin     Drone Spotters

Meld je aan als linkpartner


Let op: plaats onze banner op jouw website, anders kunnen we jouw verzoek niet goedkeuren!

Nog vragen als Linkpartner

Aan welke voorwaarden moet me site voldoen?

Je site moet up to date en functioneel zijn. Indien uw site niet alles correct laadt, zullen wij uw linkpartnerverzoek afwijzen.
Site's die verkeerde dingen bevatten (zoals virussen of ongewenste content) zullen meteen afgewezen worden in ons linkpartnerbestand. 

Ik haal jullie banner van me site terwijl wij linkpartners zijn.

Wij controleren regelmatig de site's van onze linkpartner's dus ook die van u. Als wij zien dat op de afgesproken pagina onze banner niet meer vertoond wordt, zal deze automatisch van onze site verdwijnen. 

Indien dit is gebeurd door een fout, mailt u maar info@basicradio.be met als onderwerp linkpartners. Dan kunnen wij een nieuwe afspraak maken desbetreffende het linkpartner bestand.

Ik ben afgewezen als linkpartner wat nu?

Wij zullen altijd de reden zeggen waarom wij u afwijzen om aan te sluiten aan ons linkpartner bestand. Indien u de fout verholpen heeft, kunt u een nieuw linkpartnerverzoek aanvragen. 

Hoe wordt zo een linkpartnerverzoek geregeld.

Eerst een vooral gaat u uw aanvraag indienen. Daarna bekijkt de verantwoordelijke of u site aan de nodige voorwaarden voldoet en of onze banner op de aangeduide pagina te zien is. Indien dit klopt zal hij u linkpartnerverzoek accepteren. 

U krijgt van ons een email waar in staat dat wij uw verzoek geaccepteerd hebben. Na deze mail moet u een mail sturen met de tekst die de verantwoordelijke naar u zal sturen. 

Indien dit in orde is, zullen wij uw banner uploaden naar onze 

Ik heb nog vragen. 

Via het contactformulier kunt u ons bereiken.